Recensies

 • Ik kwam bij Eline in coaching op het moment dat mijn agenda voller werd en ik steeds minder goed tot rust kwam. In gesprek met Eline hebben we goed gewisseld tussen bijvoorbeeld het delen van persoonlijke ervaringen, uitleg over de werking van stress op het brein en de lessen van Byron Katy. Vooral door de wandelingen kon ik beter afstand nemen van de grote stormen in mijn hoofd en heb ik gedachten, gevoelens en mijn houding daar tegenover beter kunnen accepteren. Ik kan nu beter omgaan met de vele vragen uit de organisatie die mij soms bekruipen en ben mijzelf meer gaan waarderen. Ik heb Eline daarin leren kennen als een warme, positief ingestelde en zeer intelligente vrouw die mij enkele reuzenstappen in mijn emotionele ontwikkeling heeft helpen zetten.
  Joost, Chief Financial Officer April 2021,
 • Ik heb de begeleiding door Eline als zeer positief en zinvol ervaren. Zij was voor mij een bijzondere steun in een onzekere en lastige periode. Ik heb veel waardering voor haar betrokkenheid en persoonlijke aanpak, de bruikbare tips en goede adviezen.
  Financial Controller Augustus 2022,
 • Via werk ben ik in contact gebracht met Eline voor een revitaliserings coachtraject. De gesprekken vinden plaats op een hele rustige en fijne plek bij Eline thuis. Dat voelt informeel en dus erg prettig voor mij. Er is voldoende ruimte voor emoties en ik voelde mij erg gehoord tijdens de sessies. Er wordt iedere sessie plaats vrijgemaakt voor hetgeen wat er op dat moment op de voorgrond staat. Eline probeert steeds een spiegel voor te houden, dat is soms confronterend, maar ook wel nodig en welkom. Tijdens het traject heb ik mij erg gesteund gevoeld door Eline. Ze heeft mij ook begeleid in gesprekken met de werkgever, casemanager en re-integratiecoach. Juist op momenten dat ik zelf (nog) niet zo stevig in m'n schoenen stond, was dat heel fijn!  
  Fysiotherapeute, 29 jaar November 2022,
 • Op het moment dat ik contact kreeg met Eline zat ik er mentaal en fysiek doorheen. Een aantal maanden geleden speelden er een aantal zaken in mijn dagelijks leven, waar ik mee probeerde om te gaan, maar ik had door dat dit niet lukte zonder hulp. Mijn eerste gesprek met Eline voelde meteen goed. Ik voelde mij gehoord. In onze gesprekken (deels ook online) merkte ik dat Eline altijd begreep in welke fase ik zat en ze oordeelde hier niet over. Ze dacht met mij mee en ik kreeg tips en tricks hoe ik meer rust voor mijzelf kon creëren en inzicht kon krijgen in mijn huidige situatie. Dit heeft mij zeer geholpen met het zetten van bepaalde stappen. Stappen waar ik nu op terugkijk en waarvan ik weet dat ik hier trots op mag zijn. Door de gesprekken met Eline heb ik patronen kunnen doorbreken en heb ik mijzelf mentaal en fysiek steeds sterker zien worden en kan ik weer verder op eigen houtje, uiteraard met alle tips en tricks die ik heb geleerd en meegekregen van Eline. Mocht ik iemand tegenkomen die worstelt met zaken in zijn/haar dagelijks leven, zal ik Eline altijd aanraden. Nogmaals, ik vond het erg fijn dat er iemand was die naar me luisterde toen het niet goed met me ging, niet oordeelde over wat ik vertelde en ook nog de juiste tips en tricks kon geven. En ondanks de diepgaande gesprekken ervaarde ik onze gesprekken zelfs als gezellig. Dus persoonlijk vind ik het jammer dat de gesprekken nu voorbij zijn, maar ben ik Eline zo DANKBAAR dat ze mij heeft geholpen en ik alleen verder kan gaan.
  Dankbare man, 46 jaar December 2023,
 • Licht aan het einde van de tunnel Op het moment dat ik Eline leerde kennen was ik de balans in mijn leven volledig kwijt. Vanaf de eerste ontmoeting was ze er voor me door middel van een luisterend oor, een nimmer aflatend begrip en empathisch. vermogen. Ze nam me mee op een zoektocht naar mijn eigen ik en leerde mezelf centraal te stellen in positieve interactie met mijn omgeving. Door middel van meditatieve momenten, indringende gesprekken en zelfreflectie begeleidde Eline me naar het licht aan het einde van de tunnel.
  Frans Pijnenburg,
 • I want to deeply thank you for all the efforts you have taken during this coaching trajectory. From day one, your tips, listening ear and relaxing moments, helped me to feel better and better. I really appreciate the way you challenge me to leave  things aside and get the real rest I needed. As well as the conversations we had that helped me to break the dependencies that I had from the past. I thank you again for all the wonderful work you have done and wish you and your family all the best!
  Manager Business Transformation,
 • Ik heb Eline leren kennen op het moment dat ik, als gevolg van een burn-out, diep in de put zat en geen uitweg meer zag. Al vanaf het begin voelde ik mij op mijn gemak bij Eline. Ze kon zich als geen ander in mijn situatie verplaatsen en wist daardoor heel goed waar ik op dat moment behoefte aan had; een luisterend oor, iemand die me vertrouwen gaf, introductie en begeleiding in mindfulness en diverse tools en technieken om de achterliggende oorzaak te achterhalen en persoonlijke inzichten te genereren. Ze was er voor mij wanneer ik het nodig had. Ik waardeer Eline vooral om haar integriteit en inlevingsvermogen, maar bovenal voor haar geduld en oprechte inzet om mij koste wat kost weer 'beter' te krijgen. Ik zou Eline zonder twijfel aanbevelen!
  Cees Embrechts,
 • Ik ben gaan praten met Eline in de periode dat ik ziek thuis kwam te zitten. Ze heeft me een spiegel voorgehouden, ze nam me mee in (werk)situaties en samen hebben we dit onder een vergrootglas gelegd. Ze leerde me alles over balans houden, stilstaan bij mezelf en grenzen stellen. Het mooiste compliment kreeg ik dan ook van haar: "Je hebt het aan jezelf te danken dat je hier sterker uit bent gekomen." Ondanks de heftige paar maanden, ben ik er inderdaad sterker uitgekomen.
  Madelon Thijs,
 • In 10 wekelijkse lessen heeft Eline mij de basisbeginselen van meditatie bijgebracht aan de hand van theorie, maar vooral door veel te oefenen. Tien lessen is niet zo veel, maar toch kun je daarna zelf aan de gang met de verschillende oefeningen. De lessen vinden plaats in een aangename kamer die speciaal is ingericht voor meditatie. Eline benadert meditatie op een nuchtere manier. Als je niets hebt met 'gezweef', ben je bij haar aan het goede adres. Ik kan de lessen van Eline aanraden!
  Hans
 • (Vitali) Tijd voor jezelf ... en ik heb het al ontzettend druk. Klopt, we hebben het allemaal druk, maar hoeveel tijd besteed je echt aan jezelf? Dat was precies voor mij de reden om deel te nemen aan deze cursus. Hoe vind ik tijd voor mezelf, wat helpt me daarbij en wat is echt belangrijk in het dagelijks leven? In een fijne, vertrouwde omgeving laten Eline en Mascha je diverse methodes ervaren ... met als resultaat dat ik nu tijd voor mezelf neem. Mijn zelfgemaakte moodboard en mijn kei herinneren me aan deze fijne cursus en al het mooie wat het mij heeft gebracht ...kies voor jezelf en ervaar het zelf!
  Karin Naaijkens
 • Leuke en interessante cursus waarbij je kennis kunt maken met verschillende aspecten van ontspanning en bewustwording, zoals yoga en mindfulness.  Het heeft mij geholpen om me bewust te worden hoe ik de dingen doe en het heeft me tools gegeven om daaraan verder te bouwen.Leuk om deze cursus te doen als je op zoek bent naar welke manier van ontspanning/bewustwording er bij je past                (over de cursus (Vitali) Tijd voor jezelf!)
  Marjolein
 • Veilige sfeer met fijne docenten  Gespannen over wat me te wachten staat, start ik de cursus (Vitali) Tijd voor jezelf! De cursus is divers, fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. We maken kennis met o.a. yoga, meditatie en mindfulness in een veilige sfeer met fijne 'docenten' die weten waar ze het over hebben. Nu zelf aan de slag! Bedankt voor alle tips and tricks de afgelopen maanden!
  Judith
 • Na ieder gesprek voelde ik me beter   Ik ben bij Zinergie terecht gekomen omdat ik iemand zocht die me kon helpen om weer mezelf te worden. Ik had mijn opleiding afgerond en daarna een half jaar gewerkt. Dit bleek niet hetgeen te zijn waar ik gelukkig van werd, maar ik wist op dat moment ook even helemaal niet wat mij dan wel gelukkig zo maken. Na het eerste gesprek had ik er een erg prettig gevoel over. Ik heb verschillende gesprekken gehad. Na ieder gesprek voelde ik me weer een beetje beter en ging ik naar huis met iets waarvan ik dacht hier heb ik écht iets aan, dit kan ik toepassen in mijn dagelijks leven. Ik weet nu weer wat ik belangrijk vind en waar ik gelukkig van word.  
  Coachee