Recensies

 • Ik heb de begeleiding door Eline als zeer positief en zinvol ervaren. Zij was voor mij een bijzondere steun in een onzekere en lastige periode. Ik heb veel waardering voor haar betrokkenheid en persoonlijke aanpak, de bruikbare tips en goede adviezen.
  26-8-2022,
 • Licht aan het einde van de tunnel Op het moment dat ik Eline leerde kennen was ik de balans in mijn leven volledig kwijt. Vanaf de eerste ontmoeting was ze er voor me door middel van een luisterend oor, een nimmer aflatend begrip en empathisch. vermogen. Ze nam me mee op een zoektocht naar mijn eigen ik en leerde mezelf centraal te stellen in positieve interactie met mijn omgeving. Door middel van meditatieve momenten, indringende gesprekken en zelfreflectie begeleidde Eline me naar het licht aan het einde van de tunnel.
  Frans Pijnenburg,
 • I want to deeply thank you for all the efforts you have taken during this coaching trajectory. From day one, your tips, listening ear and relaxing moments, helped me to feel better and better. I really appreciate the way you challenge me to leave  things aside and get the real rest I needed. As well as the conversations we had that helped me to break the dependencies that I had from the past. I thank you again for all the wonderful work you have done and wish you and your family all the best!
  Manager Business Transformation,
 • Ik heb Eline leren kennen op het moment dat ik, als gevolg van een burn-out, diep in de put zat en geen uitweg meer zag. Al vanaf het begin voelde ik mij op mijn gemak bij Eline. Ze kon zich als geen ander in mijn situatie verplaatsen en wist daardoor heel goed waar ik op dat moment behoefte aan had; een luisterend oor, iemand die me vertrouwen gaf, introductie en begeleiding in mindfulness en diverse tools en technieken om de achterliggende oorzaak te achterhalen en persoonlijke inzichten te genereren. Ze was er voor mij wanneer ik het nodig had. Ik waardeer Eline vooral om haar integriteit en inlevingsvermogen, maar bovenal voor haar geduld en oprechte inzet om mij koste wat kost weer 'beter' te krijgen. Ik zou Eline zonder twijfel aanbevelen!
  Cees Embrechts,
 • Ik ben gaan praten met Eline in de periode dat ik ziek thuis kwam te zitten. Ze heeft me een spiegel voorgehouden, ze nam me mee in (werk)situaties en samen hebben we dit onder een vergrootglas gelegd. Ze leerde me alles over balans houden, stilstaan bij mezelf en grenzen stellen. Het mooiste compliment kreeg ik dan ook van haar: "Je hebt het aan jezelf te danken dat je hier sterker uit bent gekomen." Ondanks de heftige paar maanden, ben ik er inderdaad sterker uitgekomen.
  Madelon Thijs,
 • In 10 wekelijkse lessen heeft Eline mij de basisbeginselen van meditatie bijgebracht aan de hand van theorie, maar vooral door veel te oefenen. Tien lessen is niet zo veel, maar toch kun je daarna zelf aan de gang met de verschillende oefeningen. De lessen vinden plaats in een aangename kamer die speciaal is ingericht voor meditatie. Eline benadert meditatie op een nuchtere manier. Als je niets hebt met 'gezweef', ben je bij haar aan het goede adres. Ik kan de lessen van Eline aanraden!
  Hans
 • (Vitali) Tijd voor jezelf ... en ik heb het al ontzettend druk. Klopt, we hebben het allemaal druk, maar hoeveel tijd besteed je echt aan jezelf? Dat was precies voor mij de reden om deel te nemen aan deze cursus. Hoe vind ik tijd voor mezelf, wat helpt me daarbij en wat is echt belangrijk in het dagelijks leven? In een fijne, vertrouwde omgeving laten Eline en Mascha je diverse methodes ervaren ... met als resultaat dat ik nu tijd voor mezelf neem. Mijn zelfgemaakte moodboard en mijn kei herinneren me aan deze fijne cursus en al het mooie wat het mij heeft gebracht ...kies voor jezelf en ervaar het zelf!
  Karin Naaijkens
 • Leuke en interessante cursus waarbij je kennis kunt maken met verschillende aspecten van ontspanning en bewustwording, zoals yoga en mindfulness.  Het heeft mij geholpen om me bewust te worden hoe ik de dingen doe en het heeft me tools gegeven om daaraan verder te bouwen.Leuk om deze cursus te doen als je op zoek bent naar welke manier van ontspanning/bewustwording er bij je past                (over de cursus (Vitali) Tijd voor jezelf!)
  Marjolein
 • Veilige sfeer met fijne docenten  Gespannen over wat me te wachten staat, start ik de cursus (Vitali) Tijd voor jezelf! De cursus is divers, fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. We maken kennis met o.a. yoga, meditatie en mindfulness in een veilige sfeer met fijne 'docenten' die weten waar ze het over hebben. Nu zelf aan de slag! Bedankt voor alle tips and tricks de afgelopen maanden!
  Judith
 • Na ieder gesprek voelde ik me beter   Ik ben bij Zinergie terecht gekomen omdat ik iemand zocht die me kon helpen om weer mezelf te worden. Ik had mijn opleiding afgerond en daarna een half jaar gewerkt. Dit bleek niet hetgeen te zijn waar ik gelukkig van werd, maar ik wist op dat moment ook even helemaal niet wat mij dan wel gelukkig zo maken. Na het eerste gesprek had ik er een erg prettig gevoel over. Ik heb verschillende gesprekken gehad. Na ieder gesprek voelde ik me weer een beetje beter en ging ik naar huis met iets waarvan ik dacht hier heb ik écht iets aan, dit kan ik toepassen in mijn dagelijks leven. Ik weet nu weer wat ik belangrijk vind en waar ik gelukkig van word.  
  Coachee