Dankbare man, 46 jaar December 2023

Op het moment dat ik contact kreeg met Eline zat ik er mentaal en fysiek doorheen. Een aantal maanden geleden speelden er een aantal zaken in mijn dagelijks leven, waar ik mee probeerde om te gaan, maar ik had door dat dit niet lukte zonder hulp.

Mijn eerste gesprek met Eline voelde meteen goed. Ik voelde mij gehoord. In onze gesprekken (deels ook online) merkte ik dat Eline altijd begreep in welke fase ik zat en ze oordeelde hier niet over. Ze dacht met mij mee en ik kreeg tips en tricks hoe ik meer rust voor mijzelf kon creëren en inzicht kon krijgen in mijn huidige situatie. Dit heeft mij zeer geholpen met het zetten van bepaalde stappen. Stappen waar ik nu op terugkijk en waarvan ik weet dat ik hier trots op mag zijn. Door de gesprekken met Eline heb ik patronen kunnen doorbreken en heb ik mijzelf mentaal en fysiek steeds sterker zien worden en kan ik weer
verder op eigen houtje, uiteraard met alle tips en tricks die ik heb geleerd en meegekregen van Eline. Mocht ik iemand tegenkomen die worstelt met zaken in zijn/haar dagelijks leven, zal ik Eline altijd aanraden.

Nogmaals, ik vond het erg fijn dat er iemand was die naar me luisterde toen het niet goed met me ging, niet oordeelde over wat ik vertelde en ook nog de juiste tips en tricks kon geven. En ondanks de diepgaande gesprekken ervaarde ik onze gesprekken zelfs als gezellig.
Dus persoonlijk vind ik het jammer dat de gesprekken nu voorbij zijn, maar ben ik Eline zo DANKBAAR dat ze mij heeft geholpen en ik alleen verder kan gaan.