Hoera, Zinergie is online!

Logo_113zinergieDe start van een nieuw schoolseizoen betekent ook voor mij een nieuwe start. Met trots presenteer ik de website van mijn bedrijf Zinergie. Wil je weten waarom ik deze naam voor mijn bedrijf gekozen heb? Lees dan verder op de pagina ‘Over Zinergie’.

Het afgelopen jaar heeft voor mij in het teken gestaan van het nemen van nieuwe stappen. In mijn werkzame leven bij de ABN AMRO Bank heb ik vaak trainingen gegeven en ben ik als leidinggevende veel coachend actief geweest.  Ik heb gemerkt dat ik van het coachen, inspireren en motiveren van mensen energie krijg . Het zijn dingen die zin geven aan mijn leven. En zoals mijn slogan luidt: Zin geven, energie krijgen!

Als freelancer heb ik het geven van trainingen en workshops in het bedrijfsleven de afgelopen jaren weer opgepakt. Omdat ik als coach ook professioneel aan de slag wil, heb ik een opleiding als stresscounselor gedaan en met succes afgerond.

Wil  ook jij goed in je vel zitten en je vitaal voelen maar kom je er zelf niet helemaal uit?  Overweeg dan eens om samen te werken met een coach. Ik nodig je van harte uit om mijn website uitgebreider te bezoeken om uit te vinden of ik iets voor jou kan betekenen.

Reageer