Recensies

 • Ik ben gaan praten met Eline in de periode dat ik ziek thuis kwam te zitten. Ze heeft me een spiegel voorgehouden, ze nam me mee in (werk)situaties en samen hebben we dit onder een vergrootglas gelegd. Ze leerde me alles over balans houden, stilstaan bij mezelf en grenzen stellen. Het mooiste compliment kreeg ik dan ook van haar: "Je hebt het aan jezelf te danken dat je hier sterker uit bent gekomen." Ondanks de heftige paar maanden, ben ik er inderdaad sterker uitgekomen.
  Madelon Thijs,
 • In 10 wekelijkse lessen heeft Eline mij de basisbeginselen van meditatie bijgebracht aan de hand van theorie, maar vooral door veel te oefenen. Tien lessen is niet zo veel, maar toch kun je daarna zelf aan de gang met de verschillende oefeningen. De lessen vinden plaats in een aangename kamer die speciaal is ingericht voor meditatie. Eline benadert meditatie op een nuchtere manier. Als je niets hebt met 'gezweef', ben je bij haar aan het goede adres. Ik kan de lessen van Eline aanraden!
  Hans
 • (Vitali) Tijd voor jezelf ... en ik heb het al ontzettend druk. Klopt, we hebben het allemaal druk, maar hoeveel tijd besteed je echt aan jezelf? Dat was precies voor mij de reden om deel te nemen aan deze cursus. Hoe vind ik tijd voor mezelf, wat helpt me daarbij en wat is echt belangrijk in het dagelijks leven? In een fijne, vertrouwde omgeving laten Eline en Mascha je diverse methodes ervaren ... met als resultaat dat ik nu tijd voor mezelf neem. Mijn zelfgemaakte moodboard en mijn kei herinneren me aan deze fijne cursus en al het mooie wat het mij heeft gebracht ...kies voor jezelf en ervaar het zelf!
  Karin Naaijkens
 • Leuke en interessante cursus waarbij je kennis kunt maken met verschillende aspecten van ontspanning en bewustwording, zoals yoga en mindfulness.  Het heeft mij geholpen om me bewust te worden hoe ik de dingen doe en het heeft me tools gegeven om daaraan verder te bouwen.Leuk om deze cursus te doen als je op zoek bent naar welke manier van ontspanning/bewustwording er bij je past                (over de cursus (Vitali) Tijd voor jezelf!)
  Marjolein
 • Veilige sfeer met fijne docenten  Gespannen over wat me te wachten staat, start ik de cursus (Vitali) Tijd voor jezelf! De cursus is divers, fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. We maken kennis met o.a. yoga, meditatie en mindfulness in een veilige sfeer met fijne 'docenten' die weten waar ze het over hebben. Nu zelf aan de slag! Bedankt voor alle tips and tricks de afgelopen maanden!
  Judith
 • Na ieder gesprek voelde ik me beter   Ik ben bij Zinergie terecht gekomen omdat ik iemand zocht die me kon helpen om weer mezelf te worden. Ik had mijn opleiding afgerond en daarna een half jaar gewerkt. Dit bleek niet hetgeen te zijn waar ik gelukkig van werd, maar ik wist op dat moment ook even helemaal niet wat mij dan wel gelukkig zo maken. Na het eerste gesprek had ik er een erg prettig gevoel over. Ik heb verschillende gesprekken gehad. Na ieder gesprek voelde ik me weer een beetje beter en ging ik naar huis met iets waarvan ik dacht hier heb ik écht iets aan, dit kan ik toepassen in mijn dagelijks leven. Ik weet nu weer wat ik belangrijk vind en waar ik gelukkig van word.  
  Coachee